Atatürk İlkokulu

WEB https://korganataturkio.meb.k12.tr
Adres : TEPE MAH. MEVLANA SOKAK NU. 51
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak
MİSYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Kurumumuz "eTwinning School" etiketi almıştır.Avrupa eTwinnig okuludur. Avrupa ve Ulusal kalite etiketi almıştır. Okulumum Temiz belgesine ve Sıfır Atık belgesine sahiptir.

Saatler : 08.50-14.45
Servis : (4 devlet+2 özel) 6 servis aracımız vardır.
Ulaşım : TAŞIT
Yerleşim Yeri : TEPE MAH.MEVLANA SOKAK NUMARA:51
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 67 Km İlçe Merkezine 700 Metre
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Kurumumuz "eTwinning School" etiketi almıştır. Kurumumuzda eTwinnig projeleri aktif olarak uygulanmaktadır.
Diğer Hususlar : Kurumumuzda Akıl ve Zeka oyunları , Destek odası, Bilim Sanat Öğrencilerimiz için Destek Odası,İyep , Satranç, Oryantring, Anasınıfı öğrencilerimize ders bitimi Değerler Eğitimi kursu verilmektedir.